Printservice

Van jouw digitale opnames naar een mooie foto

Wij printen uiteraard ook opnamen vanaf jouw USB-stick, memory card, telefoon, tablet, Ipad of Iphone, en maken er een professionele afdruk van. We kunnen samen in de winkel de foto bewerken tot het precies aan je verwachtingen voldoet.

Formaat 15 x 10 cm kun je direct meenemen. Grotere formaten haal je de volgende dag op.

Reproductie

(bijna) mooier dan het origineel

Wil je graag een reproductie van een (oude) foto, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We scannen de foto, kunnen op verzoek samen wat bijwerken, en printen het duplicaat op professioneel fotopapier uit.

Kunstwerk fotograferen

een kunst op zich

Als een extra faciliteit kunnen wij jouw kunstwerk met de juiste belichting fotograferen (schilderij, pastel, aquarel, tekening, beeld). Een vak apart!

Het resultaat kan uitgeprint worden op verschillende maten, en/of je kunt het digitale fotobestand kopen, zodat je het kunstwerk ook op internet kunt gebruiken.

Prints voor aan de wand

Het is ook mogelijk om foto’s te printen op allerlei soorten dragers, zoals op canvas, dibond, aluminium en foam. We laten je graag in de winkel zien hoe dat eruit ziet, zodat je een goede keuze kunt maken.

Het is het handig om de foto te beschermen met een matte of glanzende lamineerlaag, zodat vocht geen kans krijgt, en je de foto met een zachte doek kunt afnemen.