Expert op pasfoto-gebied

Pasfoto's laten maken is altijd een dingetje, en vaak ben je niet zo tevreden.

Maar als je bij ons op de pasfotokruk komt te zitten, dan maken we er een mooi plaatje van, natuurlijk wel binnen de regels van de overheid die gelden voor een pasfoto.

We maken 3 opnamen met, en 3 zonder bril, omdat instanties vaak willen kiezen.

Heb je geen bril, dan kunnen we bijvoorbeeld ook 3 gewone en 3 vrolijker opnamen maken die je voor jezelf, of op de social media, kunt gebruiken (voor brildragers is natuurlijk ook wel wat te regelen!).

een extra digitale (bewerkte) versie is mogelijk en kost € 7,50 extra.

En je hoeft geen afspraak te maken; mooie deal, of niet!

Wij gaan internationaal

Foto's voor internationaal paspoort of visa

De richtlijnen over hoe je op een pasfoto moet staan zijn per land verschillend. Wij beschikken over die richtlijnen en kunnen pasfoto’s maken voor bijna elk land ter wereld: handig als je een recente foto voor een buitenlands paspoort of visum nodig hebt!

Pasfoto op locatie

Kaldenbach komt naar je toe

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen voor een pasfoto, dan komen wij naar jou. We nemen alle apparatuur en een achtergrondscherm mee, en maken er wat moois van.

Voor € 35, incl. de pasfoto’s, staan we bij je op de stoep.

Profielfoto mag ook

Bijvoorbeeld voor LinkedIn

Heb je een foto nodig voor een sollicitatie, voor de social media of LinkedIn dan is het beter om een borstbeeldfoto (profielfoto) te laten maken; dit komt wat vriendelijker over. De prijs is hetzelfde als bij gewone pasfoto’s: . Het is ook mogelijk om deze opnamen in de studio als een mini-serie te fotograferen.

Pasfoto voor online verlengen rijbewijs

We zijn een erkende RDW fotograaf en dus gecertificeerd om pasfoto’s te maken voor het online verlengen van je rijbewijs.

Ook als je een uitbreiding krijgt op je rijbewijs, bijvoorbeeld voor het rijden op een tractor of met een aanhanger kun je bij ons terecht.
Voor het bijschrijven van code 95, als je beroepsmatig op een vrachtwagen of een bus gaat rijden, kunnen we ook online regelen.

Neem wel je rijbewijs mee als je naar de winkel komt want we hebben het nummer nodig.

Mensen die ouder zijn dan 75 jaar moeten uiteraard eerst een medische keuring ondergaan.

Heb je nog vragen? Kom gerust even langs!